İŞYERİNİ KURŞUNLAYAN ZANLILAR YAKALANDI

İŞYERİNİ KURŞUNLAYAN ZANLILAR YAKALANDI

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, 15 Aralık’ta Asma Mahallesi’nde yaşanan işyeri kurşunlama olayının fail zanlılarını yakaladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 15 Aralık 2020 gecesi saat:02.30 sıralarında koyu renkli bir araçtan, tabanca ile ateş etmek suretiyle Zonguldak Merkez Asma Mahallesi Kemerbaca Mevkiinde bulunan iki işyeri camında ve duvarında oluşan mermi izlerinin faillerinin belirlenmesine yönelik kurulan özel ekip marifetiyle Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından araştırma başlatıldı.

Araştırma sonucunda olayda kullanılan araç içerisinde M.K. (35) ve H.S. (38) isimli şahısların olduğu; tabanca ile ateş eden şahsın M.K (35) olduğu anlaşıldı. Yapılan Çalışmalar sonucunda Olayda yer alan şüpheliler 16.12.2020 günü yakalandı ve suç aleti tabanca ele geçirildi.

Olayda tabanca ile ateş ettiği tespit edilen M.K (35) isimli şahıs, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile gözaltına alınan şahıs hakkında Mahkemece adli kontrol tedbiri uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü’nce vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atan, huzur ve sükûnunu bozan, grup veya kişilere yönelik her türlü adli ve idari tedbir ve önleyici çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER