Kapıcı, “Çocuklarımızla gurur duyuyorum’’

Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, “Çocuklarımızla gurur duyuyorum’’ dedi.

Kapıcı, “Çocuklarımızla gurur duyuyorum’’

Zonguldak İlkokulu’nda; gelecek için dönüşüm mutlaka geri dönüşüm, zeka atölyesi, benim bölgem projesinin tanıtımı ve ödül töreni, interaktif İngilizce sokağı açılışı, herşey elimizde projesi ve okulun birinci projesinin sunumu gerçekleştirildi.Açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, Müdür Yardımcısı Harun Akgül, Şube Müdürleri Yasin Türkoğlu ve Hamza Eryiğit katıldılar.Üzerlerinde geri dönüşüm malzemelerinden elde edilmiş ürünlerle yapılan elbiseler ile  çocuklar törende mini bir defile gerçekleştirdiler.İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı ve beraberindekiler ilk olarak geri dönüşüm sergisini incelediler, öğrencilere ve velilere çevre bilinci belgesi takdim ettiler.Zeka atölyesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı öğrencilerle sohbet etti öğretmenlerden bilgi aldı.İngilizce Sokağı’nda ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı daha sonra Dünya Su günü kapsamında okul bahçesinde açılışı yapılan çeşmeyi inceledi.Okul Sahası içinde oluşturulan hobi bahçesinde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı’ya öğrenciler tarafından şiirler okundu ve yapılan çevre çalışmaları şiir diliyle anlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı öğrencileri kutladığını ifade etti.Zonguldak İlkokulu’nun çevre konusunda kalite beratı aldığını belirten Kapıcı şunları ifade etti;

“ Bugün Zonguldak İlkokulunda etkinliklere katıldık. Okul müdürümüzü öğretmenlerimizi tebrik ediyorum ve çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Çocuklarımıza çevre bilinci çok üst seviyede. Çocuklarımız çöp konusunda geri dönüşüm konusunda çok duyarlılar ve burada bir eğitim kültürü oluşmuş durumda.

Bu noktada okul müdürümüz, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu okulumuz kalite berbattı aldı.  Çocuklarımız çevreye duyarlı kursta çok bilinçliler, ve bir kez daha onlarla gurur duydum mutlu olduk teşekkür ediyorum”dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER