Kilimli için 8 aday

Kilimli için 8 aday

Kilimli için 8 aday

Adalet ve Kalkınma Partisi Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ve yönetim kurulunun görevden alınmasının ardından Genel merkez tarafından alınan karar gereği AK Parti İl Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı.
Zonguldak Merkez ilçe için yapılan temayül yoklamasının ardından, Ak Parti Kilimli İlçe Başkanlığı için temayül yoklamasına geçildi.
Ak Parti İl Binasında gerçekleştirilen seçimlerde, Kilimli için başkanlığa talip olan Cavit Taşçı, Aziz Aydoğdu, Mehmet Baş, Sabahattin Gülay, Semih Bekar, Songül Duman, Yüksel Durdu, Mesut Şalvarcıoğlu 8 aday katıldı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, yaptığı konuşmada, “Hepinizin malum üç ilçe için değişikliğe gitti. Sabah Merkez İlçe için yaptık. Geçen hafta Kozlu İlçemiz için yaptık. Şimdi de Kilimli İlçe için yapıyoruz. Bizim hedefimiz AK Parti il ve ilçe teşkilatlarının2019 seçimlerine partimize seçimlere taşıyacak kadrolar ile başarılı olmak. Bütün hedefimiz bu . Herkes bu çabayla çalışacaklar” dedi.

AK Parti Giresun eski milletvekili ve Zonguldak Teşkilat Başkanı Ali Temur ise şunları söyledi; “Sabah Merkez İlçe için temayül yoklaması yaptık bitirdik. Şimdi Kilimli için yapıyoruz. Katılımcı arkadaşlarımız iki grupta katılacaklar. İlk grup eski ilçe başkanlarımız olduğu grup, diğeri de bire bir ankete katılacaklar olacak. Ankette mutlaka üç adet isim yazılacak. Olmayanlar iptal edilecekler. Oylamayı başlatacağız. Diğer odada eski ilçe başkanları, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları ile istişare yapacağız. Kilimli’de ne yaparsak daha iyi olur bunun çalışmasını ortaya koyacağız” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Kilimli İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER