Kır'dan ilk değerlendirme

Kır'dan ilk değerlendirme

Kır'dan ilk değerlendirme

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları kongresinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Merve Kır, "3. kez Başkan seçilmemden dolayı verdiğim emeğin karşılığını hakikaten kadınlarımızın sevgisi ile aldım. Bundan sonra hep birlikte güçlü bir kadın örgütlenmesi ile yolumuza devam edeceğiz" dedi. Kazananan Cumhuriyet Halk Partisi olduğu bir kongre olduğunu belirten İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır şunları söyledi: "Çok güzel bir kongre geçirdik.Katılım çok yüksekti.198 kişi oy kullandı. Kazananan Cumhuriyet Halk Partisi olduğu bir kongre oldu. Diğer adayımız çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı , o yüzden çok keyifli bir kongre geçirdik. Tabii ki benim için çok büyük bir onur ve mutluluk oldu.Verdiğim emeğin karşılığını hakikaten kadınlarımızın sevgisi ile aldım. Bu bağlamda çok mutluyum" dedi.

İlçe kongreleri tamamlandığını ve belde örgütlerinde ise teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır; "Bundan sonraki yol haritamız İlçe Başkanlarımız seçildi. Şimdi öncelikle belde örgütlenmesini yapıyoruz sonrasında kapsamlı bir çalışma ile her an bir seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başlıyoruz" şeklinde  konuştu. 

Delegelere de  desteklerinden dolayı teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, "Hepsi Cumhuriyet Halk Partisi'ni seçtiler. Mukadder arkadaşımı destekleyenler de beni destekleyenler de hepsine çok teşekkür ediyorum.  Bundan sonra hep birlikteyiz. Zaten hep böyleydik ama bundan sonra da birlikteliğimiz bozulmayacak hep birlikte güçlü bir kadın örgütlenmesi ile yolumuza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER