Muhalefetin işi seçime hazır olmaktır!

Muhalefetin işi seçime hazır olmaktır!

Muhalefetin işi seçime hazır olmaktır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, olası bir erken seçim kararını değerlendirerek MHP Zonguldak ve Merkez ilçe olarak seçimlere hazır olduklarını dile getirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ülkede yaşanan süreci okuyarak böyle bir talepte bulunduğunu dile getiren Kıransoy, “Muhalefetin işi seçime hazır olmaktır. Devlet Bey ülkenin içinde bulunduğu durumu okuyarak böyle bir talepte bulundu” dedi.
“EN İYİ NETİCEYİ ALACAĞIZ”
MHP’nin olası bir seçimde iyi neticeye alacağına inancını dile getiren Başkan Kıransoy, “ Biz daha önce de belirttiğimiz gibi her türlü seçime daima hazırız. MHP tüm mahalle, köy teşkilatlarını oluşturarak olası bir seçim için hazır haldeydi zaten. Genel Başkanımız bir ihtiyaçtan dolayı böyle bir açıklama yapmıştır. 2019’a 17 ay sür vardır. Bu sürenin Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu duruma göre çok uzun bir süre olduğu aşikardır. Ve genel başkanımız böyle bir talepte bulunmuştur. Dolayısıyla Genel Başkanımızın direktifleri doğrultusunda MHP’yi tüm teşkilatları yapılacak olan bir seçime hazırdır. MHP olası bir seçimde en iyi neticeyi alacaktır. Bu çalışmaları yapabilecek birikim ve alt yapıya sahibimiz” dedi.
“MUHALEFETİN İŞİ SEÇİME HAZIR OLMAKTIR”
İYİ Parti ve CHP’nin açıklarına yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP’li Kıransoy, “Bu onların kendi düşünceleri. Netice sandıkta belli olacaktır. İktidara ortak mıyız? Değimiyiz? Bu aşamadan sonra seçim gündemine girilmiştir. Genel Başkanımız böyle bir taleple iktidar partisine çağrıda bulunmuştur. Bu bir çağrıdır. MHP iktidar değildir. Seçim kararını iktidar partisi alır. Netice itibariyle MHP ülkenin içinde bulunduğu şartları okuyarak böyle bir talepte bulunmuştur. Tabi diğer siyasi partiler seçime hazır olduklarını beyan edecekler. Muhalefetin işi seçime hazır olmaktır. Bu malumun ilanı olmuştur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER