ÖZEL iDARE'NiN ACI GÜNÜ

ÖZEL iDARE'NiN ACI GÜNÜ

ÖZEL iDARE'NiN ACI GÜNÜ

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli,bugün hayatını kaybeden Özel İdare çalışanı Birol çobana başsağlığı dileklerini unarken trafik kazasında ağır şekilde yaralanan yine Özel İdare çalışanları Fikret korkmaz'a da acil şifalar diledi.


Zonguldak İl Genel Meclisi 11 birleşimini İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli başkanlığında gerçekleştirdi.
Meclis açılış ve yoklama onlardan bir önceki oturmayı tunagöz için okunup onaylanması ile başladı.
Mecit okunan izin dilekçelerini oylanmasının ardından konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli, "aniden hayatını kaybeden Özel İdare çalışanı Birol çoban için çok üzgünüz kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı"defi.
Karabela ayrıca yine dün uzunkumda meydana gelen trafik kazasında ağır şekilde yaralanan özel idare alıcının kullanan sürücü Fikret kalemlerinde, "kendisine acil şifalar diliyorum lütfen sürücü arkadaşlarımız ve çalışanlarımız daha dikkatli olsunlar Trafik kurallarına uysunlar bu tür kazalarla bir daha karşılaşmak istemiyoruz"şeklinde konuştu.

Düzce Depremi’nin 20. yılı. Düzce'de 12 Kasım 1999'da meydana gelen 7.2 büyüklüğünde ki depremin üzerinden geçen 20 yıl geçti. 12 Kasım depreminde Düzce, Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca'da toplam 710 kişi hayatını kaybederken 2.678 kişi de yaralanmıştı.
Mecliste gündem dışı söz alan il Genel Meclisi Üyesi İhsan Korkmaz'da yaptığı konuşmada, "Bugün 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü. Depremde hayatını kaybedenlerin rahmet ve minnetle anıyorum. Allah bir daha bu tür felaketler bizlere göstermesin"diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2019, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER