Şafak Gazetesi'nin acı günü!

Şafak Gazetesi'nin acı günü!

Şafak Gazetesi'nin acı günü!

Şafak Gazetesi İmtiyaz sahibi Esra Asmaz’ın 61 yaşındaki annesi Habibe Zor, bir süredir tedavi gördüğü BEÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde vefat etti.
Kapuz Dolmuş Durağı eski esnaflarından merhum Ali Zor’un eşi, Esra Asmaz, Esin Gökbora ve Erdem Zor’un biricik anneleri, Şafak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammet Asmaz ile Feridun Gökbora’nın kayınvalidesi Habibe Zor, bir süredir tedavi gördüğü BEÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde dün gece hayata gözlerini yumdu.
61 yaşında üç çocuk annesi Habibe Zor’un cenaze namazı ikindi namazının peşine Tepebaşı Mahallesi Yıldıztepe Somuncu Baba Camiinde kılındı. Ardından Rüzgarlı Meşe aile kabristanlığına defnedildi.
Geride gözü yaşlı evlatları ve sevenlerini bırakan Habibe Zor’un cenaze namazına; Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Apaydın, BİK Zonguldak Şubesi Müdürü Ali Nuhoğlu, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Aksu AVM sahiplerinden Serkan Aksu, Zonguldak Şoförler Odası eski Başkanı Alaattin Toros, Anadolu Ajansı Zonguldak Bürosu eski Müdürü Orhan Akyüz, Demokratik Sol Parti Zonguldak İl Başkanı Sercan Günarslan ile çok sayıda seveni, dostları ve gazeteciler katıldı.

ÇEBİ Grup olarak Merhumeye Allah’tan rahmet yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER