Şampiyon takım, protokol ziyaretlerinde

Şampiyon takım, protokol ziyaretlerinde

Şampiyon takım, protokol ziyaretlerinde

7- 9 Aralık 2018 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen TBESF Paravolley Türkiye Kupası müsabakalarında oynadığı  4 karşılaşmayı da kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı, kulüp  tarihinde ikinci kez kazanılan Türkiye Kupası ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
Ziyarette oyuncular ile bir süre sohbet eden Başkan Uysal, Türkiye Kupasının kazanılmasında emeği geçen teknik kadro ve oyuncuları yürekten kutladığını söyledi.
Kdz. Ereğli Belediyespor şampiyonaya  ev sahibi Adana’yı 3-0 mağlup ederek başlamış,  ikinci maçında  Karabük ü 3-1, üçüncü maçında  Alaplı Alges’i 3-0 mağlup ederek finale yükselmiş; finalde ise bir kez daha karşılaştığı  ev sahibi Adana’yı 3-0 mağlup ederek  Türkiye Kupası’nı kazanmıştı.
Bu arada, şampiyonada Ereğli Belediyespor’lu oyunculardan  Onur Yıldırım ‘En İyi Pasör’, Tarkan Atik ‘En İyi Blokcu’, Mehmet Yılmaz ise ‘En Değerli Oyuncu’ seçilmişti.
Öte yandan, Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu da ziyaret etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER