ŞEHİR SLÜETİ OLARAK KULLANILMASINI İSTİYOR

ŞEHİR SLÜETİ OLARAK KULLANILMASINI İSTİYOR

Zonguldaklı İngilizce Öğretmeni Candeğer Bozkurt, Zonguldak hasreti ile yapmış olduğu yeni Zonguldak'ın slüet çiziminin şehir slüeti olarak kullanılmasını istedi.

Kilimli ilçesi'nden olan genç öğretmen Candeğer Bozkurt yapmış olduğu çizim de Zonguldak'ın önemli simgelerini bir araya getirdi.

Zonguldak Kilimli İlçesinin yetiştirdiği, şu anda Sakarya Karasu'da görev yapan İngilizce Öğretmeni Candeğer Bozkurt'un Zonguldak hasreti ile yapmış olduğu slüet çizim vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Kilimli'li genç Candeğer Bozkurt yapmış olduğu çizim de Zonguldak'ın önemli simgelerini bir araya getirdi. 

Sırasıyla Radartepe, Liman Anıt Kapı, Meçhul Madenci Heykeli, Lavuar Luleleri, Uzun Mehmet Anıtı, 4120 Yaşındaki Porsuk Ağacının yanı sıra çizim de madenciler ve kömür vagonları da yer altında yer almaktadır.  Kilimli'li genç Candeğer Bozkurt yaptığı açıklamada, Başka İllerin slüet çizimlerini olduğunu fakat henüz Zonguldak'ta böyle bir çizim olmadığını fark ettiğini ve Şehrimizin güzelliklerini özelliklerini bir noktada birleştirdiği çizimin  Şehir Slüeti olarak kullanılmasını istediğini belirtti.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER