Sualtı Kesme Eğitim başvuruları devam ediyor

Sualtı Kesme Eğitim başvuruları devam ediyor

Sualtı Kesme Eğitim başvuruları devam ediyor

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Merkez de Sualtı Kaynak ve Sualtı Kesme Eğitimi düzenleneceğini açıkladı.
Başvuru şartları ve eğitim hakkında bilgiler veren Başkan Muharrem Coşkun şunları söyledi: “Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2018 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Zonguldak Merkez de Sualtı Kaynak ve Sualtı Kesme Eğitimi düzenlenecek. Proje kapsamında, 15 kursiyerimize 2 ay dalgıçlık eğitimi ve 4 ay sualtı kaynak ve kesme eğitimi verilecektir. Bu eğitimlerin sonunda, 2 yıldız dalgıçlık belgesi ile sınavı başarı ile bitirenlere uluslar arası belge verilecektir. Kursumuza kayıt işlemleri, 17 Aralık’ta başladı ve 1 Şubat tarihine kadar Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İşletmelerüstü Eğitim Merkezinde devam etmektedir. Kursumuz 7 Mart’ta başlayıp 7 Eylül’de sona erecek olup hafta da 5 gün eğitim verilecektir. Kursumuz ücretsizdir ve katılım şartlarını yerine getirenler kursa kayıt yaptırabilecektir. 
Kursa kayıt şartlarımız şöyle, 18 yaşından gün alma, her hangi bir sosyal güvencesi olmamak, Endüstri Meslek Lisesi Metal Bölümü mezunu olmak, Mesleki Eğitim Merkezi Metal Bölümü Kalfalık ve ustalık belgesine sahip olmak, kaynakçı meslek dalında sertifikaya sahip olmak, dalgıçlık ile ilgili her hangi bir sağlık problemi olmamak ve yüzmeyi bilmektir. 
Yaptığımız bu duyurunun içeriğinden sadece Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği sorumludur. Her hangi bir şekilde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın veya Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın görüş veya tutumunu yansıtmamaktadır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER