TGC BASIN VAKFI ÜYELERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

TGC BASIN VAKFI ÜYELERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı ile düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldi.

ZGC Genel Başkanı Derya Akbıyık; "2 gündür Zonguldak'ta TGC Genel Kurulu için toplandık. Yarın sabahta inşallah onları uğurlayacağız. Umarım beğenmişlerdir. Bu vesile ile 50ye yakın cemiyet başkanlarımız ile de buluştuk." dedi.

TGC Genel Başkanı Yılmaz Karaca; "Öncelikle ZGC Genel Başkanı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Zonguldak'a çok geldik ama bu sefer geldiğimizde kenti doya doya gezdik. Kongremizi de yaptık, çok güzel bir program oldu. TGC Basın Vakfı bundan sonra da bu tür programlarına devam edecek. Sizlerede ayrıca teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Vali Yardımcısı Turgut Subaşı ise; "2 gündür ZGC Başkanımızın ev sahipliğinde 50ye yakın ilden Cemiyet Başkanlarımız burada. Genel Kurul Toplantısını Zonguldakta yaptıkları için başta Yılmaz Başkan olmak üzere tüm cemiyet başkanlarına çok teşekkür ediyorum. 2 gün burada yoğun bir program yapıldı. Zonguldak Türkiye'de ilklerin şehri. Bu acıdan çok büyük öneme sahip." diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER