Tosun, Göreve atanırken iyi, görevden alınırken mi kötü?...

Tosun, kongresi yapılmayan 4 ilçe için düğümün bu hafta çözüleceğini belirterek, "Genel Merkez göreve atanırken iyide, görevden alınırken mi kötü?" dedi.

Tosun, Göreve atanırken iyi, görevden alınırken mi kötü?...

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, bu hafta genel merkezin kongresini gerçekleştirmeyen 4 ilçe için nihai kararı vereceğini bildirdi.

Gündem Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan Tosun AK Parti’de kongre süreçlerinin devam ettiğini belirterek, “Ereğli, Devrek, Gökçebey ve Çaycuma ilçelerimizde kongrelerimizi bitirdik.  Sırada Alaplı, Merkez İlçe, Kilimli ve Kozlu kongrelerimiz var. Genel Merkezimiz bu hafta bu ilçelerle ilgili kesin kararını bize bildirecek.  Kilimli, Kozlu ve Merkez İlçede yeni Başkan adaylarımıza yola devam edeceğiz. Alaplı ilçemizde mevcut başkanla mı yoksa yeni bir isimle mi yola devam edeceğimiz tam olarak netlik kazanmadı. Bu 4 ilçemiz ile ilgili genel merkezimiz tüm çalışmaları sürdürüyor. Bizlere kararını bildirecekler. “ dedi.

Oluşan ve oluşacak olan parti teşkilatlılarının 2019 yılında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı, genel seçimler ve yerel seçimlere taşıyacak kadrolar olacağı için önemli olduğunu da anlatan Tosun, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“15 yıldır iktidarda olan partimiz için istikrar için en iyi kadrolarla yola devam edeceğiz. Genel Merkezimiz en iyi kararı gerekli çalışmaları yaptıktan sonra bize bildiriyor.  Bizde genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz. Bir gerçek var ki; Bu göreve getiren genel merkezimiz bu görevden almasıda bilir. Genel Merkez göreve getirirken iyi, görevden alırken, kötü diye bir kavram olamaz”  

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER