TSO'dan Ak Parti'ye ziyaret

TSO'dan Ak Parti'ye ziyaret

TSO'dan Ak Parti'ye ziyaret

TSO Başkanı Metin Demir, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosunu ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun  ziyaretlerinden ötürü Başkan Demire teşekkür etti.

“İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEKTİR”
Zonguldak Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Metin Demir işbirliği vurgusunda bulunarak, “Yorucu bir dönemden çıktınız. Allah sizlere kolaylık versin diyelim. Yeni dönemin hem sizin hem de AK Parti için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Nihayet ilçe teşkilatları ve diğer teşkilatlanmalar tamamlandı. İl kongresini Sayın Başbakan’ın katılı ile güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Yeni dönemde bir önce ki döneme göre daha başarılı çalışmalar yapacağınıza olan inancım tamdır. Biz ZTOS olan ilin ekonomisinde ve sanayini ilgilendiren tüm alanlarda, Türkiye’nin en büyük siyasi partisi aynı zamanda tek başına hükümet olan partisi temsilcisi olarak sizlerle her zaman yakın ilişki içerisinde olduk. Ankara’da bürokrasi nezdinde yürütülmesi gereken çalışmalar ile ilgili sizlerin önceki dönemde dahil büyük desteğinizi gördük. Yeni dönemde bu işbirliğimizin atarak devam etmesini umut ediyorum” dedi.
“HAYIRLI İŞLER YAPACAĞIZ”
Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretlerinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum. 3 Temmuz’da başlayan kongre süreçlerimiz, Zonguldak olarak Sayın Başbakanımızın katılımı ile sona erdi. Başkanımızın Zonguldak’a gelmesi ve bizlere müjdeler vermesi hepimiz için bir kazançtır. TSO ile beraber işlerimizi Ankara’da takip ederek İnşallah daha hayırlı işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER