Tüm alkışlar belediye ekiplerine

Tüm alkışlar belediye ekiplerine

Tüm alkışlar belediye ekiplerine

Çaycuma Belediyesi zabıta ekipleri, harabe durumdaki evde yalnız yaşayan yaşlı adamı geçici olarak huzurevine yerleştirdi. Ev öncedezenfekte edildi, sonra Makine ve İkmal Müdürlüğü ekiplerincebadanası yapılarak tertemiz hale getirildi.

Çay Mahallesi Nihat Kantarcı Caddesi’nde virane şekildeki müstakil evde yalnız yaşayan bir vatandaşın durumuna üzülen komşularının ihbarı üzerine, Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adrese gitti. İnceleme yapan ekipler, evin genel durumunun oturulamayacak durumda olduğunu tespit etti. Bunun üzerine zabıta ekipleri yaşlı adamı geçici olarak huzurevine yerleştirdi. Bir ilaç firması tarafından ev dezenfekte edildikten sonra Makine ve İkmal Müdürlüğü personeli tarafından da badanası ve küçük onarımları yapıldı.  Emekli yaşlı adamın, bir süre daha huzurevinde kaldıktan sonra evine yerleştirilmesi planlanıyor.

ARKADAŞLARIM PROJEYİ DAHA BUGÜNDEN UYGULAMAYA BAŞLAMIŞ
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, konuyailişkin olarak yaptığı açıklamada, “Biz yeni dönemde ‘Size belediye baksın’ diye bir proje geliştirdik. Projemiz uyarınca, bakıma muhtaçdurumdaki, yoksul hemşerilerimizin sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm gereksinimlerini karşılayacağız. Arkadaşlarımıza bir şikâyet gelmiş, hemen harekete geçip, gereğini yapmışlar. Projeyi daha bugünden uygulamaya başlamışlar. Ben bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sevgili hemşerime geçmiş olsun dileklerimi iletirken, bu durumdaki vatandaşlarımızın belediyemize bildirilmesini hemşerilerimden rica ediyorum” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER