Ulupınar, Ankara’da kimin canını sıktı?

Özcan Ulupınar, Ankara’da kimin canını sıktı?

Ulupınar, Ankara’da kimin canını sıktı?

Zonguldak’ta iki dönem AK Parti’den Milletvekilliği yapan ve son günlerde adı Zonguldak Belediye Başkanlığı için geçen Özcan Ulupınar, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmenin ardından kararını açıklayacak.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin kendisini aradığını ve aday olması konusunda telkinlerde bulunduğunu söyleyen Ulupınar, ayrıca 8 kişilik yönetim içinde manda yoğurdu talep edildiğini de söyledi.
Ankara’da yapacağı görüşmelerin ardından aile fertleri ile son bir görüşme yaparak kararını açıklayacağını söyleyen Özcan Ulupınar: “Sayın Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki anketlerden benim çıktığımı söyledi. ‘Benim canımı sıkma’ şeklinde ifadelerde bulunarak yapılan anketlerden benim adımın çıktığını söyledi. Ankara’da yapacağım görüşmelerin ardından sayın Cumhurbaşkanımızdan bir randevu talep edeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımıza Zonguldak’ın sorunlarını aktaracağım ve destek isteyeceğim. Ben hala ‘evet’ demedim. Ankara döşünü ailemle de görüşüp ondan sonra kararımı açıklayacağım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 16:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
çekiç
çekiç - 5 yıl Önce

nüfus cüzdanında 67 yazmayanı istemyoruz zonguldaki mahvettiler koca sanayi şehri göç verdi yandaşlarına rant sağlamaktan şehrin sorunlarına bakmayan devşirmeleri isteyoruz zaten oy vermeyecez

SIRADAKİ HABER