UZUN, “OLAYIN CİDDİYETİNİ ANLAYAMAMIŞLAR “

UZUN, “OLAYIN CİDDİYETİNİ ANLAYAMAMIŞLAR “

UZUN, “OLAYIN CİDDİYETİNİ ANLAYAMAMIŞLAR “

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın ve yönetiminin mahallere çıkarak kontrolsüz ve günlük kıyafetlerle yaşlılara kolonya ve maske dağıtmasını sert sözlerle eleştirdi.

Uzun; “Olayın ciddiyetini anlayamamışlar. Siyasi rant devşirme peşindeler. Bu işleri Valilik, yada İl Sağlık Müdürlüğünce yapılması gerekmez miydi? Yapılan çalışmanın fotoğraflarını gördüm ,dağıtım yapan kişilerin çıplak elle ve günlük kıyafetleriyle bu çalışmayı yürütmesi olayın ciddiyetini hala kavrayamadıklarını sadece siyasi rant devşirme çabasında olduklarının göstergesidir” dedi.

Ebru Uzun’un sosyal paylaşım sitesinden yapmış olduğu o açıklama;

Devletin başı dün açıkladığı ”Ekonomik istikrar kalkanı destek paketi” kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza kolonya ve maske dağıtılacağını açıkladı. Bugün Zonguldak AKP Merkez İlçe Başkanlığı durumdan vazife çıkararak 19 Mahallede maske ve kolonya dağıttı. Cumhurbaşkanının talimatıyla yapılan bu girişimin Valilik yahut İl Sağlık Müdürlüğünce yapılması gerekmez miydi? Yapılan çalışmanın fotoğraflarını gördüm ,dağıtım yapan kişilerin çıplak elle ve günlük kıyafetleriyle bu çalışmayı yürütmesi olayın ciddiyetini hala kavrayamadıklarını sadece siyasi rant devşirme çabasında olduklarının göstergesidir. Ülkece her zor duruma girdiğimizde aynı gemide olduğumuzu söyleyip her durumdan siyaset üretmekle bizleri suçlayanların ve yetkililerin bu sorumsuzca tutuma tepki göstermelerini umuyorum.
Bu tip çalışmaların ve hizmetlerin devletin görevlendirdiği yetkili ve ehil kişilerce, tüm önlemlerin alınarak yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Aksini alkışlayanların şu sokak röportajlarında; corona morona işlemez bize yalan, camiye gidip inadına cuma namazı kılacağız diyen şuursuzlar dan farkı yoktur .
 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2020, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER