Vali Çınar OGM'de iftar yaptı

Vali Çınar OGM'de iftar yaptı

Vali Çınar OGM'de iftar yaptı

11 ayın Sultanı Ramazan ayı ile bütünleşen ve birlik, beraberlik duygusunun yaşandığı iftar yemeği Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde düzenlendi.

Orman Bölge Müdürlüğünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Ayı iftar yemeğine Zonguldak Valisi Ahmet Çınar beraberinde Milli Eğitim Müfettişleri ile birlikte teşrif etti.

Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen iftar yemeği ile Orman ve Su işleri Bakanlığının Zonguldak İlindeki kurumlarının bir araya getirilen iftara Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü personeli ile DSİ 232. Şube Müdürlüğü ve Zonguldak DKMP Şube Müdürlüğü personelin de bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, DSİ 232. Şube Müdürü, Zonguldak DKMP Şube Müdürü, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürü’nün yanı sıra tüm personel katıldı.

Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel , yaptığı konuşmada; “ Orman ve Su işleri Bakanlığımızın Zonguldak İlindeki kurumlarının personel ve aileleri ile birlikte, bu güzel iftar programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Böyle güzel bir Ramazan akşamında, sizlerle birlikte aynı sofrada buluşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu mübarek ayın ve günlerin hürmetine herkese sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ediyorum” dedi.
Ramazan’ın birlikte yapılan iftarlar ile daha güzel yaşandığını ifade eden Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü personeli de düzenlenen yemeğe teşekkür ederek, iyi dilek ve temennilerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER