Vali Erdoğan Bektaş Bugün Zonguldak’ta görevine başlıyor

Vali Erdoğan Bektaş bugün Zonguldak’ta görevine başlıyor

Vali Erdoğan Bektaş Bugün Zonguldak’ta görevine başlıyor

Rize Valiliği görevini yürütürken son valiler kararnamesiyle Zonguldak Valisi olarak atanan Erdoğan Bektaş, bugün Zonguldak’ta görevine başlıyor.
Rize’ye veda eden Erdoğan Bektaş’ın akşam saatlerinde Zonguldak’a geleceği ve yarın saat 10.00’da Valilik makamında görevine başlaması bekleniyor. Görev yerlerinde başarıya imza atan Vali Erdoğan Bektaş’ı da Zonguldak halkı da merakla bekliyor. 

ERDOĞAN BEKTAŞ KİMDİR?
 

 
1960 Yılında Zonguldak'ta hayata gelen Erdoğan Bektaş, ilk ve orta öğrenimini Trabzon Tonya'da, Liseyi Trabzon'da, Yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. İstanbul'da avukatlık yapan Bektaş, Aynı zamanda hakimlik stajı yapmıştır.   
  
İstanbul Valiliği Kaymakam Adaylığı, Söğüt, Aliağa Kaymakam vekilliği, Mut, Karaçoban, Kurtalan, Osmaneli, Manyas, Söğütlü Kaymakamlığı, Elazığ ve Kırşehir Vali Yardımcılığı, İnegöl Kaymakamlığı, Üsküdar Kaymakamlığı, Muş ve Kastamonu Valiliği görevlerinde bulunan Eski Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, doğrultusunda Rize Valiliği Görevine atanmıştır.
  
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Evlidir ve 3 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 00:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER