Zonguldak'ın Sorunu MHP'nin Sorunudur

Zonguldak’ın Sorunu MHP’nin Sorunudur

Zonguldak'ın Sorunu MHP'nin Sorunudur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hamdi Ayan, Ankara’da gerçekleştirdiği temasları değerlendirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’a ilgili sorunları ilettiklerini ve meclis gündemine getirileceği müjdesi veren Başkan Ayan, “Burada yazılı olarak Sayın Celal Adan’a Zonguldak’ın sıkıntılarını iletme şansı bulduk. Ve önümüzde ki günler içerisinde sağlık sektöründe sıkıntılar yaşayan ve şehit madenci aileleri ile ilgilide bir takım olumsuzluklar yaşanıyor. Bu iki konuda genel başkan yardımcımız bunu meclis gündemine taşıyacak. Ve bu yaptığımız çalışmalarda Zonguldak’ın durumunu da anlattık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Zonguldak ile ilgili ayrı bir hassasiyeti var. Bunu her zaman için söylüyoruz. Bu noktada başkanlık divanı ve yardımcılarına Zonguldak’tan en ufak bir talep geldiğinde meclis gündemine alın ve gerekli çözümleri üretim diye talimatları oldu. Bu noktada Zonguldak’ın sorunları MHP’nin sorunudur şeklinde hemen bir çözüm yoluna gidiliyor” dedi.
“TBMM GÜNDEMİNE GELECEK”
Ankara’da MHP Genel Merkezinde sağlık sektöründe çalışan taşeron işçilerinin ve maden şehitlerina sağlanan haklarla ilgili girişimlerde bulunduklarına işaret eden Başkan Ayan, “MHP Zonguldak İl teşkilatı olarak her zaman söylediğimiz gibi Zonguldak’ın sorunları bizim kendi sorunlarımızdır. Bu noktada Salı günü Genel Başkan Yardımcımız Celal Adan ile öncesinde bir telefon görüşmesi yaptık. TTK’da daimi kadroya giremeyen işçilerle ilgili çalışma bittikten sonra yine sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarımızın ihaleden kaynaklanan bir problemleri olduğunu ve bunlarında ciddi manada mağduriyet yaşadıkları söyledik. Akabinde kendileri bizi meclise davet ettiler ve bizlerde meclise gittik. Burada yazılı olarak Sayın Celal Adan’a Zonguldak’ın sıkıntılarını iletme şansı bulduk. Ve önümüzde ki günler içerisinde sağlık sektöründe sıkıntılar yaşayan ve şehit madenci aileleri ile ilgilide bir takım olumsuzluklar yaşanıyor. Bu iki konuda genel başkan yardımcımız bunu meclis gündemine taşıyacak. Ve bu yaptığımız çalışmalarda Zonguldak’ın durumunu da anlattık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Zonguldak ile ilgili ayrı bir hassasiyeti var. Bunu her zaman için söylüyoruz. Bu noktada başkanlık divanı ve yardımcılarına Zonguldak’tan en ufak bir talep geldiğinde meclis gündemine alın ve gerekli çözümleri üretim diye talimatları oldu. Bu noktada Zonguldak’ın sorunları MHP’nin sorunudur şeklinde hemen bir çözüm yoluna gidiliyor” şeklinde konuştu.
“GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ”
MHP teşkilatlarının Antalya’da kampa alınacaklarını ve gündemin konularının görüşüleceğine işaret eden MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, “Bunu yanısıra da 9 Şubat 1969 MHP’nin Adana’da kuruluş tarihidir. Bu vesileyle il ve ilçe teşkilatlarımız Antalya’da kampa alınacak. Burada Türkiye’nin gündemi ve sonrası konuşulacak. Ve 18 Mart 2018’te yapılacak Büyük Kurultay’da bütün illerden katılmak isteyen vatandaşlarımızın kurultaya getirilmesi ve davet edilmesi söz konusudur. Orada siyasi partiler tarihinde ki en büyük kalabalığın sağlanacağını düşünüyoruz. Şimdiden vatandaşlarım bize gelip nasıl ve ne şartlarda gidileceğini sormaya başladılar. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsunlar ki biz yaptığımız tüm çalışmaları görevimiz gereği yapıyoruz. Zonguldak’ta her manada aksamalar oluyor” dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER