MODAPARK AÇILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker´in Sahibi ve İşletmecisi olduğu Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi İşhanı civarındaki mağazanın dün açılışı yapıldı. Pek çok siyasi, sanayici ve iş adamı bir araya getiren açılış renkli görüntülere sahne oldu.

MODAPARK AÇILDI
 

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker´in Sahibi ve İşletmecisi olduğu Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi İşhanı civarındaki mağazanın dün açılışı yapıldı. Pek çok siyasi, sanayici ve iş adamı bir araya getiren açılış renkli görüntülere sahne oldu.
 
MHP il Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Okan Doğramacı ve MHP 2. Bölge  Başkanı Asım Tazegül, Ormanlı Belediye Başkanı  Şakir Başol,  MHP Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer, Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz,MHP  Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Ali Toprak, Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi ve    MHP Ereğli  İlçe Yönetimi ve üyelerinin  yanı sıra çok sayıda iş adamının  katıldığı açılış öncesi MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker bir konuşma yaptı. Şeker, yaptığı konuşmada, ‘’ Bizim için önemli günde yanımızda olan dostlarımıza teşekkür ediyorum diyerek başladığı konuşmasında şunları ifade etti;’’ Günümüzün ekonomik şartları içerisinde, yöremizin ekonomik şartları içerisinde bu kadar küresel ve ulusal markalar içerisinde bir yerli firma olarak mücadele vermeye çalışacağız. Misyonumuz ve vizyonumuz Ereğli’de benim kendim tespit ettiğim yıllardır eşimle beraber 15 yıla aşkın bu sektörün içerisindeyim, ailece gidebileceğimiz pek mağaza Ereğlimize kazandıramadık. Genellikle beyler eşlerini bir mağazanın içerisine bırakıp, hepimiz çoğumuz eşlerimizi beklemekten sıkılıyoruz, burada şöyle bir amaç güdüm ben, yani eşler bayanlar aşağıda alışverişimizi yaparken giriş katımızda beylerde yukarıda kendilerine bir şeyler bakar diye düşündük. Yerli firmaları tercih ettik, Türkiye’nin seçkin markalarından oluşturduğumuz mağazamın içerisinde özellikle şuna dikkat ediyoruz. Yerli kumaş kullanan, imalata dikkat eden, kumaş kalitesine dikkat eden çizgileri tercih etmeye çalıştık, zevkinize sunmaya çalışacağız inşallah. ‘’ dedi.

Konuşmanın ardından  yapılan dua sonrası kurdela kesimi yapıldı. MHP il Başkanı Hamdi Ayan, İlçe Başkanı  Talat Şeker, Ormanlı Belde Başkanı  Bayram Başol, İşadamı Nurettin Tüylüoğlu ve MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ile beraber  kesilen açılış kurdelasının  ardından  sanayici, iş adamı ve bayanlar mağazayı gezerek, alış veriş yaptılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER