Adaylığını açıkladı... Aile vurgusu yapıldı

MHP Ereğli İlçe Teşkilatında Rahman Demirtürk adaylığını açıkladı.

Adaylığını açıkladı... Aile vurgusu yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı kongreye gidiyor.

Rahman Demirtürk, İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladığı basın toplantısı düzenledi. Demirtürk yaptığı açıklamada ;

‘’Değerli Basın Mensubu dostlarım Partimin kıymetli delegeleri, üyeleri, saygı değer Ülküdaşlarım, 2 Nisan Pazar günü yapılacak olan Mhp ilçe kongresine adaylığımı açıklamak üzerine karşınıza çıkmış bulunmaktayım.

Bu kararı almamdaki en büyük etken Ocak başkanlığı yapmış, ilçe başkanlığı yapmış, belediye başkan adayı olmuş partimizde belde teşkilatlarımızda ülkücü hareketin çeşitli görevlerinde bulunmuş emek vermiş, kardeşlerimizle büyüklerimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucu bu göreve lâyık görülmemdir.

Adaylığım konuşulmaya başlandıktan sonra gördüm ki ülkücü hareket içerisinde olumlu yönde büyük bir heyecan oluştu. Ülkücü hareketin yoğun baskılarla çeşitli fitnelerle dağıtılmak, kardeş kavgası çıkarılmak istendiği zor günlerinde birlik beraberliği daha da sağlamlaştırmak adına adaylığını konusunda teşvik edici övgüler aldım.

Teşkilatlarımız adına ortak problem olarak görülen kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırıp Ülkücü Hareketin her ferdini birbiri ile kucaklaştırıp, dağılan, parçalanan, yıpranan teşkilatlanmızı şahlanclırip Davetimize Ülkümüze, Şehrimize ve Ülkemize hizmet etmek görevi ve amacı ile beni bu yola öncü eden Ülkücü iradeye teşekkür ederim.

Bütün samimiyetimle ülkücü camiaya sesleniyorum, ülkücü camiayı bizimle beraber hareket etmeye çağırıyorum. Biz güçlü bir aileyiz. Biz bütün sorunları güvenle ilgiyle beceriyle hatta ülkücü camianın verdiği teşkilat anlayışıyla aşacağız. Hazreti Hızır yoldaşımız, Hazreti Ali kılıcımız, Hazreti Ömer adaletimiz, Hazreti Muhammed de şefahatçimiz olsun. Adaylığımız Partimize ve Kdz. Ereğlimize hayırlı olsun.’’ ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından Teşkilat üyeleri birlik, beraberlik mesajları verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER