112 acil için yer tahsis edildi..

112 acil için yer tahsis edildi..

112 acil için yer tahsis edildi..

Kdz.Ereğli Belediyesinin Süleymanlar Mahallesi İstasyon Mevkisinde bulunan taşınmazı, 112 Acil Hizmet İstasyonu olarak kullanılması için İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildi.
Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinin Ömerli’deki yeni yerine taşınmasının ardından çarşı merkezi ile Balı bölgesi arasında yaşayan vatandaşlar için ihtiyaç haline gelen 112 Acil Hizmet İstasyonu sorunu, Kdz.Ereğli Belediye Meclisinin hizmet binası tahsisi ile çözüldü.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Süleymanlar Mahallesi İstasyon Caddesi no:7’de mülkiyeti belediyeye ait olan ve Zabıta istasyonu olarak kullanılan taşınmazı 112 Acil Hizmet İstasyonu olarak kullanılması için İl Sağlık Müdürlüğüne ücretsiz tahsisini içeren protokolü imzaladı.
İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Başkan Posbıyık’a destekleri için teşekkür ederken, Başkan Posbıyık’da “Bölge halkımızın ihtiyaç duymaması temennisiyle 112 Acil Hizmet İstasyonunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Başkan Halil Posbıyık ve İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner arasında imzalanan protokolün ardından Zabıta ekipleri binayı boşaltarak 112 Acil ekipleri sağlık hizmetlerine başlayacak.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER