Ağaç Devrildi.! mahalleli karanlıkta kaldı…

Ağaç Devrildi.! mahalleli karanlıkta kaldı…

Ağaç Devrildi.! mahalleli karanlıkta kaldı…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yola devrilen dut ağacı, elektrik tellerine zarar verdi. Mahallenin kesilen elektriği yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından verildi.

İlçeye bağlı Murtaza Mahallesi Hüseyin Karadeniz Sokak’taki bin binanın bahçesinde bulunan yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki dut ağacı, çıkan kısa süreli rüzgarın ardından devrildi. Devrilen ağaç, elektrik nakil hatlarına zarar verirken, sokak yolu da ulaşıma kapandı. Olay yerine gelen polis, güvenlik şeridi çekerek, önlemi alırken, ENERJİSA ekipleri de çevredeki enerjiyi kesti. Bu sırada Ereğli Belediyesi İtfaiye ekipleri yola devrilen ağacın dallarını budayarak ENERJİSA ekiplerine yardımcı oldu.

Ekipler, bir yandan devrilen ağacın kaldırma çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan ise zarar gören enerji nakil hatlarında onarım çalışması başlattı.

Olay sırasında yoldan geçen ve son anda ağacın altında kalmaktan kurtulan Süleyman Esko, yoldan geçtiği sırada çatırtı duyduğunu ağacın yıkıldığını fark eder etmez koşarak canını zor kurtardığını, hemen ekiplere haber verdiğini söyledi. Yaşanan olayda herhangi bir yaralanma yada can kaybı olmayışı ise ‘şans’ olarak değerlendirildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER