EMEKLİ FORMEN BAYRAM AYGÖREN VEFAT ETTİ

EMEKLİ FORMEN BAYRAM AYGÖREN VEFAT ETTİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Tevsiat’tan emekli Formen Bayram Aygören, hayata gözlerini yumdu.

Alınan bilgiye göre;  Türkan Aygören’in eşi Karadeniz Ereğli Lisesinden 1970’li yıllarda mezun olduktan sonra ilçeden ayrılan ve Fenerbaçhe, Galatasaray İTÜ gibi büyük kulüplerde baskotbol oynayan Yıldıray Aygören’in babası, Bağlık Mahallesi Erdost Sitesi sakinlerinden nam-ı diğer “Bayram Kalfa”,bir süredir yaşlılığa bağlı kalp ve solunum yetmezliği rahatsızlığından tedavi görüyordu.

Bugün (30 Ocak) akşam saatlerinde rahatsızlığının artması üzerine eve gelen "112 Acil" ambulansındaki sağlık ekipleri yaklaşık 45 dakika süre ile Aygören'i sağlığına kavuşturmaya çalıştı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere cevap vermeyen Bayram Kalfa, hayata gözlerini yumdu.

Bayram Kalfa, 31 Ocak Pazar günü Hatip Camisinde kılınacak öğle namazı ardından kılınacak Cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığında defnedilecek.

Merhum Bayram (Kalfa) Aygören, Erdemir'in kuruluşunda Foster firmasının formenliğini yaptı. Bunun yanı sıra ekibi ile birlikte Erdemir Lojmanları, Erdemir Sineması, Erdemir Ofisi ek binası  inşaatlarında da görev aldı.

Çebi Grup olarak; merhum Bayram Aygören’e  Allah’tan rahmet, dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2021, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER