İŞERİ’NİN ADAY OLACAĞI İDDİALARINA CEVAP GELDİ

İŞERİ’NİN ADAY OLACAĞI İDDİALARINA CEVAP GELDİ

İŞERİ’NİN ADAY OLACAĞI İDDİALARINA CEVAP GELDİ

...Özel İçerik....

20 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Olağanüstü Genel Kurulu öncesi kulis çalışmaları devam ederken, bazı kesimlerin aday olacaklarını lanse ettikleri isimlere her gün yenileri ekleniyor.

Partili Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın genel kurul ile ilgili görüş ve tavrının merak edildiği günlerde bazı kesimler Posbıyık’ın kendine yakın isimlerden oluşan bir aday listesinin mücadeleye girmesini istediklerini kaydediyorlar. Bu noktadan hareketle Posbıyık’ın genel kurula hazırladığı isimler arasında Şenay İşeri’nin de olacağı iddia ediliyor.

2019 Yerel İdareler Seçimleri sürecinde ismi belediye meclis üyesi aday listesi için geçen İşeri, aynı dönem partinin Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü’ndeki yönetim kurulu üyeliği devam ettiği için, İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itirazlar sonucu aday listesinden düşmüştü.
İşeri’nin başkan adayı olarak sandık mücadelesine gireceği iddialarına ise İşeri’nin yakınları tarafından yalanlama geldi. Kendisine yakın kaynaklar genç siyasetçinin bu dönemde ilçe başkanlığı yarışı gibi bir mücadele bu dönemde girmesinin mümkün olmadığı yönünde görüş bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER