OP. DR. SEÇKİN YAKUP DUMAN'DAN GÜZEL HABERLER GELDİ

OP. DR. SEÇKİN YAKUP DUMAN'DAN GÜZEL HABERLER GELDİ

 Kdz. Ereğli'de, Devlet Hastanesinde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Seçkin Yakup Duman’dan güzel haber geldi.

Halen Ankara’daki Sanatoryum Hastanesi Göğüs Hastalıkları Servisinde tedavisine devam edilen Dr. Duman, refakatçısı eşi beste Duman aracılığıyla iyi olduğu mesajlarını iletti.

Bayan Duman, bir süre önce yoğun bakımdan çıkarak servise alınan Dr. Duman’ın, sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirterek, “bir süredir ağız ve burun yoluyla verilen oksijen takviyesi ağızdan alınarak sadece burundan devam ediyor. Sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Doktorlarımızın kontrol ve verecekleri karar doğrultusunda, önümüzdeki hafta içinde taburcu edilerek, tedavisine Ereğli Devlet Hastanesinde devam edilebilir” dedi.

Bu arada, cep telefonu ile Kapan’a sesli mesaj da gönderen Op. Dr. Duman, daha iyi olduğunu belirtirken, çok sayıda arayanı-soranı, iyi dileklerde bulunanı olduğunu bildiğini ifade ederken, herkese çok teşekkür ederek selamlarının iletilmesini istedi.

Kapan da, Dr. Duman’ın sesini duymakla ayrı bir mutluluk yaşadıklarını, kendileri ile birlikte çok sayıda kişinin bir an önce sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini beklediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz ay Covid-19 testi pozitif çıkan Duman, kaldırıldığı Ereğli devlet Hastanesinden, bir süre sonra Ankara’daki Sanatoryum Hastanesine sevk edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2020, 10:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ercan
Ercan - 3 yıl Önce

Gecmis olsun hocam

SIRADAKİ HABER