Otomobil İle Minibüs Çarpıştı: 1 Yaralı

Otomobil İle Minibüs Çarpıştı: 1 Yaralı

Otomobil İle Minibüs Çarpıştı: 1 Yaralı

Zonguldakın Ereğli ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Ambulansta tedavi olmak istemediğini söyleyen sürücü polisin de muayene olması hususundaki uyarılarını dinlemeyerek tedaviyi reddetti.

 Olay Müftü Mahallesi Uğur Mumcu caddesinde meydan ageldi. İddiaya göre İstanbul Yol Ayrımı istikametinden Devrek yol ayrımı istikametine giden Özgür D. nin kullandığı 67 TS 135 plakalı otomobil ile kavşaktan geçiş yapan Adem C. nin kullandığı 67 SD 396 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsü Özgür D. için sağlık ekiplerine haber verildi. . Yaralı sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı.

Ambulansta tedavi olmak istemediğini söyleyen sürücü polisin de muayene olması hususundaki uyarılarını dinlemeyerek tedaviyi reddetti. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Hazırlanan tutanağın ardından araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER