Asenalar 'Devlet' çatısında toplandı…

Asenalar “Devlet” çatısında toplandı…

Asenalar 'Devlet' çatısında toplandı…

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü tarafından Kadın Kolları İl Başkanlarının Asenaları Ankara’da Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Genel Başkan Başdanışmanı Nevin Taşlıçay tarafından toplandı. Ayrıca Asenalar akşam yemeğinde MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz gün Ankara MHP Genel Merkezinde toplanan Asenalar MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Genel Başkan Başdanışmanı Nevin Taşlıçay tarafından toplandı. MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner toplantı dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Yalçıner; “27 Ekim Cuma günü Genel Merkezde Kadın Kolları Genel Başkanımız MYK üyemiz, Genel Başkan Başdanışmanımız Sayın Nevin Taşlıçay’ın öncülüğünde tüm İl Kadın Kolları Başkanlarımızın katılımıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz bu toplantı da önümüzdeki süreçte ağırlıklı olarak yapacağımız çalışmalar ve eksikliklerimiz neler bu eksiklikleri giderme konusunda nasıl bir yol izleyeceğimiz konularını karşılıklı konuşarak kararlar alındı. Ayrıca 25 Kasım’da Başbuğumuzun 100. Yıl doğu günü kutlama programı ve 23 Aralık’ta tüm il, ilçe ve belde kadın kollarımızın katımlıyla birlikte yapacağımız “Mutlu Kadın, Huzurlu Türkiye” adı altındaki programımızın hazırlıkları konusunda kararlar alındı” dedi.

 “GENEL BAŞKANIMIZ HER ZAMAN DEVLETİN YANINDADIR”

 MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner toplantı sonrasında MHP Lideri Devlet Bahçeli ve tüm illerin İl Kadın Kolları Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldiklerini ve MHP lideri Bahçeli’nin içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte her zaman devletin yanında olan bir liderliğini kanıtladığını kaydederek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Toplantımızın sonrasında bizler için verilen akşam yemeğinde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcısı Sadır Durmaz, Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya, Kadın Kolları Genel Başkanı Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Nevin Taşlıçay, Genel Başkan Başdanışman Yardımcısı Merve Menekşe hanımefendi olmak üzere bir araya geldik. Genel Başkanımızın bizlere hitaben yapmış olduğu konuşma bizleri son derece onure etmiştir. Genel siyasetle ilgili bilgilerimizi tazelemiş, yaşadığımız bu zorlu süreçte ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuştur. Sayın Genel Başkanımız dış politika ve terör konusunda ülkemizin yaşamış olduğu bu sıkıntılı süreçte dik ve kararlı duruşuyla her zaman olduğu gibi bugünde devletin yanında olan tek lider olduğunu kanıtlamıştır. MHP hiçbir zaman oy kaygısı olmadan vatanın ve milletin sıkıntıya düştüğü her dönemde yanında olmuş, adı gibi devlet adamıdır. Bizler MHP Asenaları olarak her zaman liderimizin verdiği kararların ve duruşunun doğruluğuna inanmış olarak yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 21:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER