ÖZCAN: TAKIMIMIZ HAZIR

ÖZCAN: TAKIMIMIZ HAZIR

ÖZCAN: TAKIMIMIZ HAZIR

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Niyazi Özcan, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek’i ziyaret etti. Beraberinde yaklaşık 20 kişilik ekip arkadaşlarıyla birlikte Civelek’i ziyaret eden Özcan, şoför esnafının teveccühü ile yeniden Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Civelek ve yönetim kurulunu tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Civelek, Ereğli’de halen daha birlik ve beraberliğin sağlanamadığına dikkat çekti. Civelek, “Bir bayrak yarışı için yola çıktığımızda birbirimize muhalefet olabiliriz. Ancak, seçimler geçtiğinde yine bir araya gelebilmeliyiz. Maalesef Ereğli’de bu olgu halen daha oturmuş değil. Ben, size de çıkmış olduğunuz yolda ekip arkadaşlarınızla birlikte başarılar diliyorum.” dedi.
Ziyarette konuşan Özcan ise Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine hazır olduklarını söyledi.
Özcan, şöyle konuştu: “Ereğli, bir sanayi kenti. Bu nedenle bir mobilyacının veya galericinin Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olmasını doğru bulmuyoruz. Bana bazen sesimin yüksek çıktığı söyleniyor. Bizim sesimiz, mağdurun haklarını ararken yüksek çıkar. Ben, bundan 4 yıl önce Kdz. Ereğli İçin Mücadele Platformu oluşturdum. Bu platform bünyesinde komitelerimizi de oluşturduk. Şu an itibariyle yaklaşık 100 kişi ile birlikte hareket ediyoruz. Yani takımımız hazır. Karşımızda da bir takım gruplar var ama başkanları yok. Gruplar, ‘Şu arkadaşımız bizim liderimiz’ diyemiyorlar. Şu an lideri belli olan tek gurup biziz. Ekibimizde birbirinden değerli ve tecrübeli arkadaşlarımız var. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER