Posbıyık, emeklileri dinledi

Posbıyık, emeklileri dinledi

Posbıyık, emeklileri dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor.
Bugün sabah saatlerinde Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki CHP’li Belediye Meclis Üyesi Adayları, öğleden sonra Erdemir Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.
Posbıyık, burada yaptığı konuşmada Ereğli’de sıkıntılı günler yaşandığını belirterek, ilçenin yeniden ayağa kaldırmak için aday olduğunu söyledi.
Ereğli’ye tecrübeli bir Belediye Başkanına ihtiyacı olduğunu söyleyen Halil Posbıyık, bazı projelerinden bahsederek, kendisine ve 31 Belediye Meclis Üyesi adayına destek verilmesini isteyerek, Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırma sözü verdi.
Kısa adı EVEDER olan Erdemir Emekliler Derneği Başkanı Bahattin Şenay’da CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ile Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adaylarının derneğe yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
eko
eko - 5 yıl Önce

emeklilere zam sözüde verdimi

SIRADAKİ HABER