Posbıyık'tan Şoförler Odası'na ziyaret

Posbıyık'tan Şoförler Odası'na ziyaret

Posbıyık'tan Şoförler Odası'na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yönetimini ziyaret etti.
CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ile 2. Başkan Ahmet Küçük’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
POSBIYIK:’KOMİSYON KURACAĞIZ’
Ereğli’deki şoför esnafının sorunlarını yakından takip ettiğini ve bildiğini ifade eden CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  “Son zamanlardaki bir takım kargaşalıklar, trafik sıkışıklıkları, terminalden şikâyetler, hepsi de iyi bir diyalog olmadığı için, diyalog eksikliğinden ve adeta inatlaşmalardan bu noktaya geldiğini ben net bir şekilde dışarıdan görebiliyorum. Bizim en büyük amacımız Belediye Başkanı seçilmemiz halinde Belediye Meclisinde Şoförler Odasıyla birlikte bir komisyon oluşturmak. Bu amaçla Faruk Deniz arkadaşımızı da aramıza aldık.  Şoförler Odası Yönetim Kurulu üyelerinden arkadaşlarla Belediye Meclisindeki arkadaşlar bir araya gelip yıl boyunca çalışacak, sorunlar ve pürüzleri ortadan kaldırarak, o sorunların çözülmesi için çalışmalar yapacaklar. En doğru noktaya geleceğimize inanıyorum” dedi.
‘BELEDİYE BİNASINI BUTİK HASTANE YAPACAĞIZ’
Ereğli’de en büyük sıkıntılardan birinin de otopark sorunu ve trafik karmaşası olduğunu ifade eden Posbıyık, “Allah nasip ederse ilk çözüme kavuşacak işler bunlar olacak. Projelerimiz hazır vaziyette zaten.  Bildiğiniz bu Kent Meydanı olarak adlandırdığımız yerde iki katlı otopark yerin altında, onun Üstün Erçelik Otobüslerinin olduğu yerde belediye binası vardır. Bu projeler hazırdır, Valilikte kabul etmiştir. Biz ilk etapta Adliye ve Kaymakamlık binalarını yıkıp alta ilk kat (Çünkü Belediyenin durumu şuan pek iyi olmadığını biliyorum maddi yönden)ilk etapta birinci otopark kısmını ihaleye verip burayı biran evvel bitirip hizmete açmak en büyük amacımız ve hedefimiz. Orada da belediye binasını da geciktirmeden yapacağız. Çünkü buradaki belediye binası belediye binası değil, hal binası. Çok önemli bir yer değil. Bir an evvel o belediye binasını taşımayı düşünüyoruz. Şu anki Belediye Binasını da Sağlık Bakanlığı’na hibe edip Butik Hastane yapılması konusunda bir düşüncemiz var. Bu hastane sorununu da bu şekilde ortadan kaldırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, siyaset yapmaya değil, Ereğli’ye hizmet etmek ve Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırmak için geldiği sözlerini yineleyerek, “bu nedenle Ereğli’nin lider ve tecrübeli belediye başkanına ihtiyacı vardır” diyerek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde şoför esnafının ve ilçe halkının desteğini beklediklerini söyledi.
Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek’te, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının yapmış olduğu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER