Şehitler Fotoğraf Sergisinde Binlerce Kişi Doldu Taştı..

- Zonguldak'ta, AA'nın fotoğraflarının da yer aldığı "15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf Sergisi"ni 10 ayda 100 bin kişi gezdi

Şehitler Fotoğraf Sergisinde Binlerce Kişi Doldu Taştı..

ZONGULDAK - Zonguldakın Ereğli ilçesinde açılan, Anadolu Ajansının fotoğraflarının da yer aldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf Sergisi, 10 ayda 100 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yaptığı açıklamada, 15 Temmuzdaki darbe girişimi ve sonrasının fotoğraflarla anlatıldığı sergiyi her yaştan yerli ve yabancı vatandaşın ziyaret ettiğini söyledi.

Sergiyi yerli ve yabancı ziyaretçilerin gezmesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Uysal, Almanya, Hollanda, Belçika, Avustralya, Japonya, Çin, Fransa başta olmak üzere pek çok ülkenin yanı sıra Türkiyenin hemen hemen her ilinden ziyaretçi ağırladık. dedi.

15 Temmuzda Türk halkının büyük bir destan yazdığını ve destanın tarih sayfalarında altın harflerle yazıldığını belirten Uysal, şöyle konuştu:

15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen ardından bilindiği gibi ilçemizde de demokrasi nöbetleri tutuldu. Bu hain darbe girişimini, Unutmayacağız, unutturmayacağız. diye halkımız ile paylaştık. Unutmamak için de 30 Ağustos günü Ereğlideki demokrasi nöbetlerini ve Anadolu Ajansının fotoğraflarını sergiledik. 100 binin üzerinde de ziyaretçi sayısına ulaştık. Bundan son derece mutluyuz. İnşallah bir daha 15 Temmuzlar yaşamayız. Yaşamayacağımıza da yüzde yüz eminim. 15 Temmuzda öz güvenimizi sağladık, Çanakkale ruhunu yakaladık. Bundan sonraki süreçte ülke olarak daha ileriye gideceğiz.

15 Temmuza ilişkin açılan anı defteri Kaymakam Madenoğlu, Başkan Uysal, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Piyade Albay Murat Türken, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Ereğli İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Ünsal Demir, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük tarafından yazıldı.

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER