Ak Parti İlçe Başkanı Çakır’dan SGK’ya ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı Çakır’dan SGK’ya ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı Çakır’dan SGK’ya ziyaret
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)Merkezi’ni ziyaret etti.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli SGK Merkezi’ni ziyaret ederek Merkezin Müdürü Yusuf Gündoğdu ile görüştü.
Kdz. Ereğli’de SGK’ya bina yapmak için arsa arayışlarının devam ettiğini ifade eden Çakır, kurumun ilçe merkezinde olmasını istediklerini söyledi. Çakır ziyarette yaptığı konuşmasında “Kdz. Ereğli SGK Merkezi’ne bina yapımı için arsa arayışımız devam ediyor. Şu ana kadar arsa bulunamamasının nedeni binayı ilçe merkezine yapmak istememiz. Ödeneğimiz hazır. İlçe merkezinde uygun yer bulunduğunda binanın yapımına hemen başlanacak. Bu noktada hem biz, hem de kurum yöneticilerimiz çaba sarf ediyor. Bilindiği gibi Adliye ve Hastane binasının şehirden uzaklaşması, yakın zamanda terminalin ve vergi dairesinin de şehir dışına çıkacak olması nedeniyle en azından SGK Merkezi’nin ilçe merkezinde olmasını istiyoruz. Bunun için çaba sarf ediyoruz” dedi.
SGK Merkezi Müdürü Yusuf Gündoğdu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum olarak en iyi hizmeti sunabilmek için tüm çalışanları ile birlikte üstün gayret sarf ettiklerini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER