SAADET PARTİSİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

SAADET PARTİSİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI
gundemeregli.com-Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri i düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Kongre sonrasında yapılan yönetim kurulu üyeleri içersindeki görev dağılımı açıklandı.

Saadet Partisi’nin Erdun Lokantasında düzenlediği iftar programında dayanışma ve kaynaşma üst seviyeye ulaşırken,  geçen 7 Temmuz tarihinde yapılan kongre ile İlçe Başkanlığına gelen Ramazan Sarıkaya ile yönetim kurulu iftar sonrasında köy ve mahalle yapılacak olan çalışmalarla ilgili değerlendirme yaptı.

Sarıkaya iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Saadet Partisinde yeni bir döneme girdiklerini belirterek, herkesten ayrı bir özveri ve çaba bekliyorum. Bu çaba doğrultusunda her yönetim kurulumuza 2 köy vereceğiz ve bu köylerde eksik ve problemleri tespit ederek yapılacak olan yönetim kurulu toplantılarında rapor halinde sunmalarını istiyoruz” dedi.

Çok sayıda yönetim kurulu üyesinin katıldığı iftarda genel kurul sonrasında yapılan görev dağılımı ise açıklandı.

Yapılan görev dağılımı ile Sarıkaya İlçe Başkanı, Tuğsal Çetin Siyasi İşler Başkanı, Rıdvan Türkoğlu Teşkilat Başkanı, Hasan Karaduman Seçim İşleri Başkanı, Serkan Karaduman Tanıtım Başkanı, Cevdet Köksal Halkla İlişkiler Başkanı, İrfan Polat Eğitim Başkanı, Yıldıray Uysal Mahalli İdareler Başkanı Erhan Yavuz STK’lar Başkanı,  Fevzi Ergil İlçe Sekreteri.  Beşir Özdemir İlçe Muhasibi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2013, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER