Yaşanacak bir Türkiye´yi birlikte inşaa edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, seçim çalışmaları programı dahilinde TTK Liman İşletme Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yaşanacak bir Türkiye´yi birlikte inşaa edeceğiz


CumhuriyetHalk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, seçim çalışmaları programıdahilinde TTK Liman İşletme Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya geldi. Kamudaalt-işveren ve rödovans uygulamasına son verileceğine değinen Yavuzyılmaz, tümkamu çalışanlarının grevli sözleşme hakkına kavuşacağına, haftalık çalışmasüresinin ücrette bir azalma olmaksızın 40 saate ineceğini söyledi.

TTK Bizimdir

CHPMilletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak´ın temel direği TTK´dır.Ben madenci torunu öğretmen çocuğuyum. Hepimiz gibi. Bizim birbirimizden birfarkımız yok. Derdimiz de aynı, aşımız da suyumuz da aynı. TTK´nınözelleştirilmesi durumunda Zonguldak´ımız tamamen ötelenecek, dışlanacaktır.TTK´mızın mücadelesini hep birlikte vereceğiz. TTK´ya beş bin işçi alacağız.Yaşanabilir bir Türkiye´yi ilk ilimiz olan Zonguldak´tan kuracağız. İşçilerimizaçlık sınırında yaşayan insan modeli olmaktan çıkacak, sosyal hayatı olan işçihayatı süreceklerdir. Biz Yaşanabilir bir Türkiye´yi Zonguldak´la kuracağız.Nasıl ki Zonguldaklı Madenciler tüm Türkiye´ye hatta dünyaya sesini duyurdubizler de madencilerin torunları olarak Zonguldak´ımızı Türkiye´nin merkezikonumuna taşıyacağız dedi.

Madenlerimizinözelleştirilmesiyle birlikte eski önemini yitirdiğine vurgu yapan Yavuzyılmaz,madenlerimizin devlet tarafından işletileceğini, madenlerin kamuya en yüksekyararı sağlayacak şekilde, iş güvenliği ve mühendislik teknoloji bakımından enyüksek standartlarda projelendirileceğini en önemli unsuru olan iş güvenliği vedenetimin vazgeçilmezleri olduğunu söyledi.

Aynı Sofrada

Programını,TTK Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü´nü ziyaret ederek devam ettirenDeniz Yavuzyılmaz, Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü´nde işçilerlebirlikte yemek yedi. Programı´nı Ereğli Erdemir işçileriyle devam ettireceğiöğrenildi.  

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER