BAKAN'IN VARLIĞI YETER

BAKAN’IN VARLIĞI YETER

BAKAN'IN VARLIĞI YETER

Karadeniz Ereğli U-17 Ligin sona ermesinin ardından grup ikincileri olan Zonguldak Ereğlispor ve Genç Yıldızspor ekstra play of müsabakası oynadı.

Necat Bakan yönetimindeki Zonguldak Ereğlispor, Faruk Varlık yönetimindeki Genç Yıldızspor’u 6-2’lik farklı bir skor ile geçti.

Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında Zonguldak Ereğlispor 4-0 öne geçti.

Farkı erken yakalayan Zonguldak Ereğlispor 38.dakikada Serhat Yıldız’ın kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi kaldı. Kırmızı kartın hemen ardından Zonguldak Ereğlispor maçın ilk ve tek golünü kalesinde gördü. İlk yarı 4-1 Zonguldak Ereğlispor’un üstünlüğü ile son buldu.

Maçın ikinci yarısında ise oyun temposunu düşürmeyen Zonguldak Ereğlispor 2 gol daha bularak karşılaşmanın skorunu tayin etti. 6-2 sona eren karşılaşmada Zonguldak Ereğlispor’un golleri Okan Cebeci (3), Adem Mert Özdemir (2) ve Serhat Yıldız’dan gelirken Genç Yıldızspor’un tek golü ise Berkan Bektaş’tan geldi.

Karşılaşma sonunda ise Zonguldak Ereğli Spor galibiyeti kendilerine video göndererek maçta başarılar dileyen sinema yıldızı Çetin Altay (namı değer Oflu Hoca)’a video çekerek hediye ettiler.

Zonguldak Ereğlispor Zonguldak’ta düzenlenecek olan U-17 play of müsabakalarında Ereğli’yi temsil edecek 3.cü takım oldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER