Ereğli bayan futbol takımı, Türkiye Gençler Şampiyonasına hazır

2015 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 13-17 Haziran 2015 tarihleri arasında Türkiye’de 105 takımın katılacağı 20 ayrı grupta, oynanacak müsabakalar ile başlıyor.

Ereğli bayan futbol takımı,  Türkiye Gençler Şampiyonasına hazır

2015Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 13-17 Haziran 2015 tarihleri arasındaTürkiye’de 105 takımın katılacağı 20 ayrı grupta, oynanacak müsabakalar ilebaşlıyor. Karadeniz Ereğli Belediye Spor Bayan Futbol Takımı da 20 gruptan biriolan Kocaeli Grubunda Ereğli’yi temsil edecek.

Takımımız Kocaeli Grubunda, Zonguldak Gençlik MerkeziSpor, Kocaeli Gölcük Harbiş Spor, Kocaeli Karşıyaka Koleji, Sakarya BayanFutbol ve Ovacık Gençlik ve Spor ile mücadele edecek. 

Takımlarını bu maça çok iyi hazırladıklarını belirtenEreğli Belediye Spor Bayan Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Nejat Bakan,“Kızlarımız bu gruba 1 aylık bir hazırlık döneminden sonra Ereğli’yi en iyişekilde temsil etmek için hazırlandı. 13 Haziran 2015 Cumartesi günü saat13.00’te ilk maçımızı Sakarya ile Kocaeli Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaoynayacağız. Amacımız Ereğli’yi en iyi şekilde temsil ederek bu gruptan çıkarakfinale kadar gitmek. ” dedi.

Öte yandan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grupmüsabakalarının sonucunda gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar bir üsttura çıkmaya hak kazanacak. Bir üst turda takımlar kura ile 5´er takımlı 4 gruphalinde mücadele edecek. Bu aşamada gruplarını ilk iki sırada tamamlayantakımlar çeyrek finale kalma hakkı elde edecek. Çeyrek final ve sonrasında oynanacakmaçlar tek maç eleme usulünde gerçekleştirilecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER