ANLAŞMA İMZALANDI…..

ANLAŞMA İMZALANDI…..

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi ile Ertaş Sürücü kursu arasında, ehliyet kursu anlaşması imzalandı.

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ile Ertaş Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Yapıcı tarafından sürdürülen görüşmeler sonucu, üyeler ve Erdemir çalışanları ile birinci derece yakınlarının faydalanabileceği indirim üzerinde anlaşmaya varıldı.

Buna göre Ertaş, kapsama giren üye ve yakınlarının (eş ve çocukları) ehliyet kursuna müracaatları halinde, belirlenen fiyatlardan yüzde 30 indirimli yararlanabilecek.

Ödemeler ise öğrencilerin kayıt işlemleri gerçekleştiğinde, kurumun belirlediği ödeme alternatifleri içerisinden üyenin kendilerine en uygun buldukları ödeme planını seçip ödemeyi kayıt esnasında gerçekleştirilecek.

“İŞÇİ EN İYİ KOŞULLARDA YAŞAMALI”

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, sendika binasında sözleşmelerin imzalanmasının ardından yaptığı konuşmada, Erdemir çalışanlarının en işi koşullarda yaşamaya hakları olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“sendikamız da, üyelerimizin ekonomik haklarını korumak ve artırmanın yanı sıra yaşam şartlarında da gerekli iyileştirmelerin gerçekleşebilmesi için sosyal, eğitim ve kültürel çalışmalarına da katkı sağlıyor. Bu kapsamda, üyelerimiz ile birinci derece yakınlarının sağlık sorunlarına ilişkin gerçekleştirdiğimiz hastane anlaşması, çocuklarımızın eğitim, öğretimlerine katkı sağlayıcı kurslarda oldu gibi ehliyet almalarında da bu şekilde bir kolaylık sağlamayı uygun gördük.”

Yapıcı da, Erdemir’in büyük bir camia olduğunu, Türk Metal Sendikası’nın da bu camiada yetki konumda bulunduğu kaydederek, “Türkiye’nin en güçlü sendikası olan Türk Metal ile üyelerine yönelik böyle bir anlaşma imzalamaktan memnunluk duyuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2014, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER