Başkan Uysal’dan çağrı.. “Halep’e elini uzat”

Başkan Uysal’dan çağrı.. “Halep’e elini uzat”

Başkan Uysal’dan çağrı..  “Halep’e elini uzat”

Kdz.Ereğli Belediyesi Halep için yardımkampanyası başlatıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘Siyasi partilerimiz,sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızı Halep için birlikte olmaya davetediyorum’ çağrısı yaptı.

Kdz.Ereğli BelediyesiHalep için yardım kampanyası başlatılıyor. “Halep’e elini uzat” sloganı ilegerçekleşecek yardım kampanyasının startı Çarşamba günü düzenlenecek biretkinlikle verilecek.

“Halep’te yaşananlaraduyarsız kalamayız” diyen Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, konuyailişkin olarak yaptığı açıklamada, “Bu konuda toplumun her kesimine çağrıyapıyoruz. Belediyemiz, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız vehalkımızla birlikte el ele vermeyi, ortaklaşa gerçekleştireceğimiz kampanya ileHalep için topyekûn yardım seferberliğini başlatmayı amaçlıyoruz” dedi.

Kampanyanın startının, 28Aralık Çarşamba günü saat 18.00’de Büyük Ereğli Anadolu Otel’de düzenleneceketkinlik ile verileceğini söyleyen Başkan Uysal, “Kampanyamızın detaylarını dadeğerli katılımcılarımız ve kamuoyu ile burada paylaşacağız “ dedi.

Uysal, yapılacaktoplantıya katılım için Kdz.Ereğli halkına çağrıda bulunarak “Siyasipartilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızı Halep için birlikteolmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER