BÖYLE BİR KALABALIK YOK

BÖYLE BİR KALABALIK YOK

gundemeregli.com-Karadeniz EreğliBelediyesi tarafından Kestaneci, Kepez Mahalleleri’nin ardından ÖmerliMahallesi Kaynarca Toplu Konutları Meşelik mevkinde yapılan üçüncü piknik alanıve halı saha düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

 GÖRKEMLİ AÇILIŞ

KaradenizEreğli Belediyesi tarafından kestaneci, Kepez Mahalleri’nin ardından  Ömerli Mahallesi Kaynarca Toplu KonutlarıMeşelik mevkinde yapılan üçüncü piknik alanı ve halı saha Başkan Posbıyık, eşiKent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık,  Belediye Meclis üyeleri ve adayları ile binlercevatandaşın katılımı ile açıldı.

 

KONUK SANATÇILAR COŞTURDU

Piknikaçılışına konuk olarak katılan ünlü sanatçılar Seçil, Zafer Peker ve Sarı SaçlıMavi gözlüm isimli şarkısı ile Tüm Türkiye’nin beğenisini kazanan Faruk Demir depiknik açılışına katılarak destek verdiler.

 

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNEMVERİYORUZ

Başkan Posbıyık piknik alanına alkışlar eşliğinde girerken vatandaşlarıselamladı.  Başkan Posbıyık,  açılışta alkışlar eşliğinde yaptığıkonuşmasında Belediye hizmetlerinden bahsederek “ Önce Kestaneci Mahallesi’ndepiknik alanı açtık. Bölgemizde örnek bir piknik alanı yaptık. Ardından Kepeztepesinde yerimiz vardı orada yaptık. Halkımız onu da çok beğendi. ArdındanKaynarca Konutları yanındaki meşelikte böyle bir piknik alanı yaptık. Bugünbunun açılışını yapıyoruz hemen piknik alanının yanında büyük bir halı sahayaptık.  Piknik alanlarımız bitmeyecekbelediyemize ait alanlarda bu tür piknik alanlarını artıracağız.

 MUHTEŞEM BİRKALABALIK;

SEVGİNİZE VE İLGİNİZETEŞEKKÜR EDERİM

  

 Bu çalışmalarımız halkımızın büyükbir beğenisini kazanıyor. Bugün de bizi yalnız bırakmadınız. İnanılmaz birkalabalık. Sevginize ilginize desteğinize şükranlarımı sunuyorum.  Ereğli ben göreve başladığımda 15 Mahallesivardı bugün 31 mahallesi 110 bin nüfusumuz var. Hedefimiz Ereğli’ye daha çokhizmet edebilmek. Tecrübemizle yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Sosyalbelediyecilikte de önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu yaşam alanlarının yanısıracenaze  hizmetleri, evde bakım ve sağlıkhizmet konusunda da örnek hizmetler yapıyoruz.

 

YAPTIKLARIMIZYAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanında mezarlıklarımızda, sosyal yaşamalanlarında da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün bizi yalnızbarıkmadınız. Sizlerle gurur  duyuyorum. Önümüzdebir yerel seçim var. Bu seçimde ben ve ekibimiz yine sizlerden destekbekliyoruz. Bu desteği Ereğli için bekliyoruz. Her zaman dediğim gibiyaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. 4 dönemdir parti yarımı gözetmeksizin bana sahip çıktınız bu dönemde desahip çıkacağınıza inanıyorum. Ereğli’ye hizmet yolunda durmak yakışmaz.Hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz.”

Başkan Posbıyık ve beraberindekiler daha sonraKaynarca Toplu Konutlarında yapılan halı sahasının açılışını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER