Demirtaş,Hizmet için yola çıktık

Kdz. Ereğli’de göreve başlayan Kaymakam Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Madenoğlu’na başarılar diledi.

Demirtaş,Hizmet için yola çıktık
Kdz. Ereğli’de göreve başlayan Kaymakam Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Madenoğlu’na başarılar diledi. Kaymakam Madenoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, vatandaşa hizmet etme yolunda, çeşitli kademelerin olduğunu söyledi. Kendisinin bu kademelerin bürokrasi ayağında olduğunu ifade eden Madenoğlu, şunları söyledi: “Vatandaşımızın, hizmetin en iyisini layık hem de bazı hizmetler açısından ihtiyacı da var. Dilerim, vatandaşın talep ettiği ya da etmese bile bizlerin bulduğu yapmamız gereken hizmetleri yaparak vatandaşa yararlı oluruz. Toplumumuzun hizmet alanları, hizmet daha başarılı olabilmesi için kademelendirilmiştir. Bunun bürokratik ayağı, siyası ayağı, sivil toplum ayağı ve başka ayaklarda var. Bunların hepsi ‘toplumumuza nasıl hizmet edebiliriz’ onun arayışı içindedir.

” HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Milletvekili Ünal Demirtaş ise ülkeye hizmet etmek için yola çıktığını kaydederek, “yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nin içindeyim. Bu dönem, partim böyle bir görev verdi, inşallah başarılıyla altında kalkacağız. Sizin gibi; güzel Ereğli’mizi, güzel Zonguldak’ımızı ve güzel ülkemizi hizmet etmek için yola çıktık. Bu bir hizmet yarışıdır. Siz bürokratik tarafında bizde siyasi taraftayız” diye konuştu. Milletvekili Ünal Demirtaş’ı ‘genç’ olarak gördüğünü belirten Kaymakam Madenoğlu, ziyarete katılan CHP Ereğli İlçe Örgütü yöneticileri ile bazı Ereğli Belediye Meclis Üyeleriyle sohbet etti. Öte yandan, Milletvekili Ünal Demirtaş’ın ilçedeki gezisine Türkiye Emekliler Derneği, Tüm İşçi Emekliler Derneği ve Eveder ziyaretleri ile devam edeceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER