Ereğli´de şüpheli çanta polisi alarma geçirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi emniyet binası karşısına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.

Ereğli´de şüpheli çanta polisi alarma geçirdi
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi emniyet binası karşısına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, emniyet binasına yaklaşık 150 metre mesafede ki otoparkın kenarına bırakılan çantayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Çantayı şüpheli bulan polis ekipleri kısa sürede emniyet binasının bulunduğu caddeyi çift yönlü olarak hem yaya hem de araç trafiğine kapattı. Çok sayıda polis ekibi şüpheli çantanın bulunduğu otoparkın çevresine çekilen emniyet şeridine kimseyi yaklaştırmadı. Alınan tüm önlemlere karşın meraklı bazı vatandaşlar şüpheli çantayı görmeye çalışırken, bazı vatandaşlar ise emniyet şeridi yanındaki bankamatikten para çekmeye devam etti. Meraklı vatandaşlar polis tarafından uzaklaştırıldı. 

Polis ekipleri Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bomba imha uzmanlarının gelmesini beklerken bir lise öğrencisi emniyet binası önüne gelerek polislerden özür dileyip çantasının kendisine ait olduğunu söyledi. Karakola alınan lise öğrencisi alınan kısa ifadesinin ardından polislerle birlikte şüpheli çantayı alıp içindekileri gösterdi. Şüpheli çantadan spor kıyafetleri çıkarken çantanın sahibi lise öğrencisi ifadesi için yeniden emniyete götürüldü.

Şüpheli çantanın sahibinin ortaya çıkması ile emniyet binası önünde ve cadde üzerinde alınan emniyet tedbirleri kaldırılırken, polis ekipleri rahat bir nefes aldı.


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER