KANDİLLİ BELEDİYE BAŞKANI AYDIN’DAN KÖKTÜRK’E ZİYARET

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ü TBMM’deki makamında ziyaret ettiği belirtildi.

KANDİLLİ BELEDİYE BAŞKANI AYDIN’DAN KÖKTÜRK’E ZİYARET
gundemeregli.com-Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ü TBMM’deki makamında ziyaret ettiği belirtildi.

Köktürk’ün Danışmanı Erdal Atıcı tarafından ziyaretlerle ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

“Köktürk ve Sayın Mustafa Aydın, Meclis’te, Kandilli Belediyemizin sorunlarını ve Başkanımızın gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri değerlendirdiler.Daha sonra, Türkiye’nin en büyük halk ozanlarından biri olan Aşık Mahsuni Şerif’in oğlu ve Çankaya Belediye Meclisi Üyesi olan Sayın Bülent Ali Mahsuni’nin de katılımıyla Sayın Köktürk ve Sayın Aydın, Çankaya Belediye Başkanımız Sayın Alper Taşdelen’i Çankaya Belediyesindeki makamında ziyaret ettiler. Sayın Taşdelen’i seçimde kazandığı başarıdan ötürü kutlayan Köktürk ve Aydın, Sayın Taşdelen’le hem Çankaya Belediyesi hem de Kandilli Belediyesi üzerine değerlendirmeler yaptılar. Çankaya Belediyesinin katkılarını değerlendirdiler. Bu toplantıya Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Anıl Sevinç de katıldı. Sayın Köktürk ve Sayın Aydın, Çankaya Belediyesi Başkanı Sayın Taşdelen’e sıcak karşılama ve gösterdiği yakın dostluk nedeniyle teşekkür ettiler”

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER