SIR GİBİ SAKLANAN PROJE

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, Efes Yalı caddesi ile ilgili hayata geçecek olan projeyi ilk kez gazetemiz Gündem’e açıkladı.

SIR GİBİ SAKLANAN PROJE

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, Efes Yalı caddesi ile ilgili hayata geçecek olan projeyi ilk kez gazetemiz Gündem’e açıkladı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Efes yalı Caddesine gerçekleşecek olan düzenlemenin tek kelimeyle muhteşem olacağını söyledi.

Posbıyık başkanlık makamında bulunan toplantı odasının duvarına asılı Yalı caddesi ile ilgili hazırlanan projeyi Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser’e ayrıntıları ile anlattı.

Posbıyık burada yaptığı konuşmasında muhteşem bir proje hazırladıklarını belirterek, “Bildiğiniz gibi Yalcı caddesinden bulunan tarihi Horosan duvarı bir süre önce yaşanan heyelan sebebiyle göçmüştü.  Burası Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından koruma altına bulunan tarihi bir duvar.  Duvarının diğer kısmının da yapılması ile ilgili bizim müracaatımız olmuştu, bu müracaat sonrasında alanın yıkılarak, yeniden yapılmasına karar verildi. Bizde belediye olarak buranın modern bir cadde olması adına bazı projeler hazırladık. Projemiz bu, mevcut proje içersinde çay bahçeleri, dinlenme alanları ve halkımızın ihtiyaç duyduğu diğer tesislerimiz olacak. Tek kelimeyle şunu söyleyebilir;  At kapsından, sahil taksinin olduğu alanı kapsayacak olan bu çalışma tek kelimeyle mükemmel olacak. Halkımız bu çalışmayı çok ama çok beğenecek.” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2012, 07:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER