Uçurtma Şenliği Renkli görüntülere sahne oldu

Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde, Radar Tepe mevkiinde gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Uçurtma Şenliği Renkli görüntülere sahne oldu


KaradenizEreğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenenetkinliklerde, Radar Tepe mevkiinde gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği, renkligörüntülere sahne oldu.

Havanın da güzel olmasıyla 7’den 70’e vatandaşlar,Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün dağıttığı 600 uçurtmayı enyükseğe çıkartmak için uğraştı.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,gökyüzündeki Türk bayraklı uçurtmaların şenliğe ayrı bir renk kattığınıvurgulayarak kendisi de uçurtma uçurdu.

Alanda toplanan ve uçurtma uçuran vatandaşlar, BaşkanUysal’a böylesi güzel bir etkinliği düzenlediği için teşekkür etti. 

ESKRİMCİLERE MADALYALARI VE PLAKETLERİ BAŞKAN UYSAL’DAN

Daha sonra Çilek Şenlikleri kapsamında Gençlik ve SporSalonu’nda düzenlenen kupa ödül törenine katılan Başkan Uysal, “Bu müsabakalaraülkemizin değişik illerinden gelen 302 sporcu katıldı. Şehrimizin tanıtımıaçısından da önem arz eden bu karşılaşmalara katılan sporcularımızı veailelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

Başkan Uysal, Süper Minik-Minik Kılıç eskrimciklerinkatıldığı Açık Çilek Kupası, finalinde dereceye giren eskrimcileremadalyalarını ve plaketlerini verdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER