Vali Kaban Hayran kaldı

Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Kampüsü yerleşkesinde bulunan Kanser Tanı ve Araştırma Merkezi’ni gezen Vali Ali Kaban, hastaları da ziyaret etti.

Vali Kaban Hayran kaldı
Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Kampüsü yerleşkesinde bulunan Kanser Tanı ve Araştırma Merkezi’ni gezen Vali Ali Kaban, hastaları da ziyaret etti.
Zonguldak Valisi Ali Kaban; Bülent Ecevit Üniversitesi İbn-i Sina Kampüs alanında hizmete giren Kanser Tanı ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve yetkililer tarafından kapıda karşılanan Vali Ali Kaban, merkezin çeşitli birimlerini gezdi.
Hastaları da ziyaret eden Vali Ali Kaban, merkezin mimarisine hayran kaldı. İnsanların kanser hastalığı ile merkeze geldiğini ifade eden Vali Ali Kaban, “Hakikaten buradaki mimari çok güzel. Önemli olan hastaya kendini kötü hissettirmemek. Burası özellikle günışığından istifa edilmesi açısından artı bu aydınlatmaların kalitesi itibariyle hakikaten hizmet verdiği alana çok uygun bir nitelikte yapılmış. Tabii binanın konumu çok önemli ama içini doldurmak da önemli. Çünkü buraya gelen insanımız sıkıntıyla geliyor. Kanserle bir şekilde mücadele ederek geliyor. Onlara böyle uygun hizmet verecek, güler yüzlü hizmet verecek bir kadro olarak da biliyoruz. Zaten bu anlamda hakikaten iyi bir kadro var. Gerek binasıyla gerek içinin doldurulmasıyla güzel bir çalışma olmuş. Tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Vali Ali Kaban’a desteklerinden dolayı teşekkür eden BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ise “Biz de sayın valim karşılaştığımız zorluklarda verdiğiniz desteklerden dolayı üniversitemizin daha verimli olması, kapasitesinin artması konusunda hem şahsım hem de üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu gün de geldiğiniz için burayı size tanıtma fırsatı bulduğumuz için ayrıca şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Merkezi gezen Vali Ali Kaban, incelemelerin ardından Rektör Mamhut Özer, Sağlık Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Varım Numanoğlu ve hastane yetkilileri ile birlikte basına kapalı olarak fikir alışverişinde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 05:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER