YA POLİS FARKETMESEYDİ...

YA POLİS FARKETMESEYDİ...
gundemeregli.com- Alaplı´da üç katlı bir apartmanın birinci katında çıkan yangını fark eden polisler, itfaiyeye haber verdikten sonra siren çalarak binadakileri dışarı çıkardı.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Tepeköy Mahallesinde, 3 katlı bir binanın birinci katında yangın çıktı. Saat 04.00 sularında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın çevrede devriye gezen Alaplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından fark edildi. Polisler tarafından itfaiyeye haber verilen yangında apartman sakinleri polis sireniyle uyandırılarak bina boşaltıldı. Bu arada apartmanın birinci katında oturan ve üniversite öğrencisi olduğu belirlenen F.Ç. (21), polisler tarafından evde baygın bir vaziyette bulundu. Dumandan zehirlendiği belirlenen F.Ç., sağlık ekiplerince Alaplı Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. F.Ç.’nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.
Öte yandan Alaplı Belediyesi itfaiyesi tarafından müdahale edilen yangın apartmanın diğer katlarına sıçramadan söndürüldü. Yangının çıkış sebebini tespit için çalışma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER