TERSANELERİN CANLANMASI EN BÜYÜK TEMENNİ

Tersaneler konusu uzun bir aradan sonra gündeme geldi.

TERSANELERİN CANLANMASI EN BÜYÜK TEMENNİ
gundemeregli.com- Ereğli gündeminden bir türlü düşmeyen tersaneler konusu ERİD’in, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık görüşmesinde yeniden gündeme geldi.

Kendilerinin tek derdinin Ereğli’nin daha iyi bir noktaya gelmesini sağlamak olduğunu kaydederek,  kendinin unvan ve sıfat peşinde olmadığını anlattı.

Uzun bir aradan sonra ERDEMİR ve tersanelerle ilgili de ilk kez konuşan Posbıyık,  “Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın yanı sıra tersaneler de bizim için çok önemli. Tersanelerin canlanması yeni iş sahalarının açılması temennimiz. Bunun yanı sıra Ereğli’de öğrenci sayısını artırmak için de inanılmaz girişimler yapıyoruz. Özellikle yurt konusunda önemli aşamalar kat ettik. Belediye olarak Ereğli’ye katkı sağlayacak her türlü etkinliğe, girişime destek vermeye hazırız.”diye konuştu.
-----Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli’nin hakkının gasp edilmesine karşı durduklarını belirterek, “Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın yanı sıra tersaneler de bizim için çok önemli. Tersanelerin canlanması yeni iş sahalarının açılması temennimiz.” diye konuştu.

Posbıyık, Ereğli Sanayici ve İş Adamaları Derneği (ERİD) Başkanı Murat Çapar ve yönetiminin kendisini ziyaretinde yaptığı açıklamada,  önemli mesajlar verdi.

Tersanelerin canlanması için çalıştıklarını ifade eden Posbıyık bunun gerçekleşmesinin en büyük temennileri olduğunu ifade etti.

 Posbıyık ilçenin daha iyi noktalara gelmesi için çalıştıklarını belirterek, Unvan ve sıfatların önemli olmadığına atıfta bulundu.

Posbıyık,  “Bizim tek derdimiz, Ereğli’nin daha iyi bir noktaya gelmesi. Geride iz bırakabilmek çok önemli. Bunun için yıllardır mücadele ediyoruz. Biz memleketimizin hakkının gasp edilmesine karşı duruyoruz. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın yanı sıra tersaneler de bizim için çok önemli. Tersanelerin canlanması yeni iş sahalarının açılması temennimiz. Bunun yanı sıra Ereğli’de öğrenci sayısını artırmak için de inanılmaz girişimler yapıyoruz. Özellikle yurt konusunda önemli aşamalar kat ettik. Belediye olarak Ereğli’ye katkı sağlayacak her türlü etkinliğe, girişime destek vermeye hazırız.”diye konuştu.
   ERİD Başkanı Murat Çapar da, yeni yönetim ile birlikte Ereğli’ye katkı sağlamak için çalışmalar yapmak istediklerini ve o heyecanı yaşadıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER