Ahmet Çınar elini taşın altına koyan bir Vali!

Ahmet Çınar elini taşın altına koyan bir Vali!

Ahmet Çınar elini taşın altına koyan bir Vali!


Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın görev aldırılmasının söz konusu olmadığını Ak Parti’nin ve Zonguldak halkının Vali Çınar ile birlikte olduğunu sözlerine ekledi. Vali Ahmet Çınar’ın Zonguldak’a geldiği günden bu yana daha yanabilir bir kent yaratma gayreti içinde olduğunu ve bu çabaları taktir ile karşıladıklarını belirten Başkan Tosun, AK Parti teşkilat, yönetim ve milletvekillerinin Vali Çınar ile bir sorunu olmadığını kaydetti. 
“TAKDİR EDİYORUZ”
Başka Tosun yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz yaklaşık 1,5 yıldırı Zonguldak’ta görev yapıyor. Geldiği günden bu yana şehrin ve vatandaşların yanında kendisi. Ayrıca kendileri yine Zonguldak için elini taşın altına koyan bir Vali. Vali bey var gücü ile çalışmaya devam ediyor. Bizim, teşkilatımızın ve vekillerimizin Vali bey ile herhangi bir sıkıntımız yok. Vali Çınar geldiği günden bu yana Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir kent olması konusunda ekibi ile beraber çalışıyor. Biz valimizin yanındayız. Biz Ak Parti olarak Valimizin yanındayız. Biz her zaman Zonguldak ile ilgili konularda kendileri ile istişarelerde bulunuyoruz. Kendilerinin Zonguldak ile ilgili yapmış olduğu çalışmaları gayet takdir ediyoruz. Güzel işler yapmaya çalışıyorlar. Ama gördüğüm kadarıyla Zonguldak’ta ezelden beri gelen bir hastalık var. Basında yazılan bu konuların şehrimize ve vatandaşımıza bir faydası yok. Artık bu işlerden kendimizi sıyırmamız lazım” ifadelerini kullandı.
TOSUN SAHİP ÇIKTI
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın şehrin daha yaşanabilir hale gelmesi için çaba gösterdiğine dikkat çeken Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, “Sayın Valimiz yaklaşık 1,5 yıldırı Zonguldak’ta görev yapıyor. Geldiği günden bu yana şehrin ve vatandaşların yanında kendisi. Ayrıca kendileri yine Zonguldak için elini taşın altına koyan bir Vali. Vali bey var gücü ile çalışmaya devam ediyor. Bizim, teşkilatımızın ve vekillerimizin Vali bey ile herhangi bir sıkıntımız yok. Vali Çınar geldiği günden bu yana Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir kent olması konusunda ekibi ile beraber çalışıyor. Biz valimizin yanındayız. Biz Ak Parti olarak Valimizin yanındayız. Biz her zaman Zonguldak ile ilgili konularda kendileri ile istişarelerde bulunuyoruz. Kendilerinin Zonguldak ile ilgili yapmış olduğu çalışmaları gayet takdir ediyoruz. Güzel işler yapmaya çalışıyorlar. Ama gördüğüm kadarıyla Zonguldak’ta ezelden beri gelen bir hastalık var. Basında yazılan bu konuların şehrimize ve vatandaşımıza bir faydası yok. Artık bu işlerden kendimizi sıyırmamız lazım. Biz tüm paydaşlar ile neler yapabiliriz noktasında çalışmalıyız. Bu tip şeylerle vakit geçirmemize gerek yok” dedi. 
“PARLAYAN YILDIZ OLACAK”
Zonguldak’ta projelerin devam ettiğine dikkat çeken Başkan Tosun, “Başkalarının başka türlü açıklama yapması bence yine doğru değil. Biz valimizin çalışmalarını taktir ediyoruz. Vatandaşlarımız da valimizi seviyor. Vali bey geldiği günden bu yana projeler yapıyor. Sağ olsun kendileri bizleri de çağırıyor. Valilikte projelerden önce fikir alışverişinde bulunuyor. Bizlerden ve vatandaştan fikir alıyor. Projelerin bir kısmı BAKKA bir kısmı ise İl Özel İdare vasıtasıyla yapılıyor. Ve ileride göreceksiniz bunların hepsi ileride Zonguldak’ın parlayan yıldızı olacak. Daha yaşanır bir kent haline gelecek Zonguldak” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 00:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sadettin Dede
Sadettin Dede - 6 yıl Önce

Zonguldak halkı Sayın Valimizin Çalışmalarını ilgiyle takip ediyor. Bizde kendilerini, göstermiş olduğu çabalarından dolayı takdir ediyor, başarılar diliyoruz.

SIRADAKİ HABER