Başkan Yılmaz Öğretmenleri Yemekte Ağırladı

Başkan Yılmaz Öğretmenleri Yemekte Ağırladı

Başkan Yılmaz Öğretmenleri Yemekte Ağırladı

Başkan Kerim Yılmaz, “dünyaya yeniden gelsem ve bir meslek seçmem gerekirse öğretmenliği seçerdim” dedi.

 Kozlu Belediye Başkanı Kerim yılmaz, öğretmenleri unutmadı.

Başkan Kerim yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik yemek düzenlendi.

Polis Evi’nde gerçekleştirilen yemeğe,  Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve eşi, İlçe Mili Eğitim Müdür Mansur Gök ve eşi, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürleri ile, ilçe genelinde göreve yapan Mili Eğitim çalışanları, okul müdürleri ve öğretmenleri katıldı.

Yemeğe katılan öğretmenler stres attılar, eğlendiler.

MANSUR GÖK, KERİM YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETİ

Gecede ilk konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur gök yaptı. Gök 24 kasım Öğretmenler Günün kutladı ve ardından Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a bu yemeği düzenlediği ve öğretmen camiasına olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdür Mansur Gök, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a çağırarak kendisine teşekkür plaketi takdim etti.

KERİM YILMAZ: DÜNYAYA YENİDEN GELSEM VE BİR MESLEK SEÇMEM GEREKİRSE ÖĞRETMENLİĞİ SEÇERDİM

Ardından Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, katılanlara teşekkür ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığını söyledi.

Yeniden dünyaya gelse kesinlikle öğretmen olurdum diyen Kerim Yılmaz, şunları ifade etti:

“İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Okul Müdürlerim Sevgili ,Öğretmenlerim Değerli misafirler ve Basın Mensubu arkadaşlar hepiniz bu anlamlı geceye hoş geldiniz. Toplumların kalkınmasında ve gelişmesinde en önemli etken eğitim sistemidir. Öğretmenler de bu sistemin en önemli parçasıdır. Çocuklarımızın zihinsel, bedensel ve duygusal toplumsal açıdan gelişiminin anne ve babadan sonra en büyük temsilcileri değerli öğretmenlerimizdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürkün, Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır sözlerinde de öğretmenlik mesleğinin ne kadar fedakarlık ve özveri istediğini ne kadar kutsal bir meslek olduğunu da gözler önüne sermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ülkemiz ve milletimizin geleceği çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz ve emekli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.

Dünyaya yeniden gelsem ve bir meslek seçmem gerekirse öğretmenliği seçerdim”

KERİM YILMAZ, MANSUR GÖK’E PLAKET TAKDİM ETTİ

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’da aynı şekilde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’e teşekkür plaketi takdim etti.

Kerim yılmaz ayrıca ilçeni en genç öğretmeni Mehmet Ali Kaygusuz ile ilçenin en yaşlı öğretmeni Baki Yüksel’e verilmek üzere Yaşar Alkana teşekkür plaketi takdim etti.

Yemek gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER